START AF SKN

1997-2011

Maskinfabrikken-SKN A/S blev grundlagt i 1997 i de gamle elværksbygninger i Rolfsted som SKN Maskinværksted ApS. 

Vision i 1997: SKN Maskinværksted´s vision i de første år, var at være et lille landsby-værksted der kunne betjene de lokale firmaer og håndværkere med at løse opgaver indenfor fremstilling af reservedele, reparere maskiner, servicere industriens maskinpark, smedearbejde, opgaver indenfor autoelektrik, salg af akkumolatorer og alle forefaldne opgaver der kunne løses.

NUVÆRENDE SKN

2011-

2011 blev året, hvor det var tid til forandringer. Navn og selskabsform blev ændret til Maskinfabrikken-SKN A/S. Dette tiltag blev gjort for bedre at beskrive firmaets virkeområde.

Maskinfabrikken-SKN er i dag en moderne virksomhed, som levere kundetilpassede løsninger til en bred vifte af kunder i industrien, hvor blandt andet robot og robotudstyr, transport og håndteringudstyr, automatisering, fiksturer og prototyper er nogle af nøgleordene.

Maskinfabrikken-SKN A/S vil gerne profilere sig på det industrielle marked som en innovativ og fleksibel virksomhed. Vi vil gerne fremstå som den kreative og nytænkende samarbejdspartner, der med kunden i centrum finder frem til den helt rigtige løsning på en opgave, hvad enten det drejer sig om nykonstruktioner, reparationer eller vedligehold.

VÆRDIER

Fleksibilitet

Fleksible og omstillingsparate medarbejdere samt moderne produktion udstyr gør, at vi hurtigt kan reagere på forskelligartede løsninger og tilpasse os til kundernes ideer og behov.

Sparring

Vi sætter en stor ære i, at løsninger på opgaver, store som små, fremkommer i tæt samarbejde og dialog med kunden og dermed være klædt på til at levere et færdigt resultat, hvor alle er tilfredse.