Hvem er vi?

Maskinfabrikken SKN A/S er en virksomhed der siden 1997 har udført en bred vifte af opgaver til den danske industri.

Virksomhedens vision er at have et tæt samarbejde og en god dialog med kunden om de opgaver der bliver stillet. Dette bygger på den filosofi, at det er kunden der oftest kender produktet og eventuelle problemstillinger bedst.

I April 2019 flyttede virksomheden til Hollufsgårdsvej i Odense hvor vi har god plads og fine faciliteter til at vokse. Med vores nuværende maskinpark kan vi tilbyde CNC drejning og CNC fræsning, men har også mulighed for at tilbyde manuel drejning og fræsning. Vi er ligeledes gode til svejsning, slibning og lasergravering mm.

Maskinfabrikken SKN A/S tilbyder alt indenfor robotanlæg og tilbehør til robotter, som for eksempel robotgribere, svejselære og andet robotudstyr.

Konstruktion foregår hos Maskinfabrikken SKN A/S i SolidWorks. Dette er et must i alt fra udarbejdelse af simple skitser for tilbudsmateriale til komplette tegninger af specialmaskiner klar til fremstilling og montage.

Vi forsøger altid at have mindst en medarbejder stående ’stand by’ til at løse eventuelle hasteopgaver.

Hvad laver vi?

Maskinfabrikken-SKN A/S har specialiseret sig, og beskæftiger sig bl.a. med opgaver indenfor følgende arbejdsområder:

  • Specialmaskiner
  • Robotanlæg/ -udstyr
  • Konstruktion i SolidWorks
  • Produktionsoptimeringer
  • Prototyper
  • Service/vedligeholdelse af produktionsudstyr
  • Lønarbejde - Fremstilling på regning og lej en mand f.eks.

Nyhed:

Vi har fået en ny lasergraveringsmaskine og kan tilbyde lasergravering i forskellige materialer som for eksempel stål, træ, glas og plast. Laser gravering af navne, logoer, billeder og tegninger. Vi kan tilbyde lasergravering af maskin- og værktøjsskilte, gnistelektroder, stanse- og prægestempler, værktøjsforme, brændemærkningsstempler og matricer samt laser gravering på en masse andre produkter og komponenter. Lasergravering er meget velegnet til gravering af logoer og tekst, for eksempel til tyverisikring  eller identifikation af emner.   

Udover de opgaver der kan løses af Maskinfabrikken-SKN A/S selv, har vi et tæt netværk af samarbejdspartnere, således at stort set enhver opgave kan løses.

eparationer eller vedligehold.

VÆRDIER

Fleksibilitet

Fleksible og omstillingsparate medarbejdere samt moderne produktion udstyr gør, at vi hurtigt kan reagere på forskelligartede løsninger og tilpasse os til kundernes ideer og behov.

Sparring

Vi sætter en stor ære i, at løsninger på opgaver, store som små, fremkommer i tæt samarbejde og dialog med kunden og dermed være klædt på til at levere et færdigt resultat, hvor alle er tilfredse.